Vi sponsrar ett aktivt och livskraftigt Luleå!

Vi tror på och jobbar för ett livskraftigt, jämställt och aktivt Luleå där alla ska få möjlighet till ett bra liv och en rik fritid. För oss är det därför självklart att stötta det lokala föreningslivet och kulturlivet. Från orienteraren i skogen till basketspelaren i hallen, från elitidrotten som ger oss bra förebilder till våra barn och unga som ger oss en bra framtid. Exakt vilka verksamheter vi sponsrar kan skifta, men syftet är alltid detsamma. Vi vill stötta föreningar som tror på och jobbar för hälsa, jämställdhet, barns och ungdomars aktivitet, allas lika värde och en rik fritid för alla. Helt enkelt sådant som får Luleå att må bra, leva upp och leva vidare!

Hanna Lundberg
Orienteringstalangen Hanna Lundberg, OK Renen

Vi sponsrar orienteringstalangen från OK  Renen!

En av våra finaste och främsta satsningar är med talangen och orienteraren Hanna Lundberg, en lokal fantastisk förebild som tillhör den absoluta världseliten. Luleå Hamn har stöttat Hanna och OK Renen långsiktigt och vi är både stolta och glada över att se hennes fantastiska utveckling. 2022 förnyades samarbetet med Hanna!

 

Årets spelare i Svenska basketligan 21/22

Luleå Hamn är mycket stolta över att sponsra Luleå Basket och en av deras amerikanska basketstjärnor som blivit vald till Årets spelare i SBL 21/22.

Brooke McCarty Williams
Årets spelare i SBL 21/22 Brooke McCarty Williams

Vill ni bli sponsrade av oss?

Kul! Vi väljer dels själva ut verksamheter och talanger som vi tror på, och som tror på samma saker som vi. Men vi tar också gärna emot förfrågningar och förslag. Om ni vill bli sponsrade av oss, maila till kommunikation@portlulea.com 

Beskriv kort vilka ni är, vad ni gör och vad för värde er verksamhet eller förening skapar för ett levande och livskraftigt Luleå.

Vi ser över och hanterar vår sponsring två gånger per år. För kommande vintersäsong, maila oss senast 15 maj. För kommande sommarsäsong, senast 15 januari.