Vi sponsrar ett aktivt och livskraftigt Luleå!

Vi tror på och jobbar för ett livskraftigt, jämställt och aktivt Luleå där alla ska få möjlighet till ett bra liv och en rik fritid. För oss är det därför självklart att stötta det lokala föreningslivet och kulturlivet. Från orienteraren i skogen till basketspelaren i hallen, från elitidrotten som ger oss bra förebilder till våra barn och unga som ger oss en bra framtid. Exakt vilka verksamheter vi sponsrar kan skifta, men syftet är alltid detsamma. Vi vill stötta föreningar som tror på och jobbar för hälsa, jämställdhet, barns och ungdomars aktivitet, allas lika värde och en rik fritid för alla.

Vi tar gärna in tips på samarbeten som passar in på vår strategi. Förfrågningar om stöd till enskilda lag/grupper behandlas restriktivt.

Hanna Lundberg
Orienteringstalangen Hanna Lundberg, OK Renen

Vi sponsrar orienteringstalangen från OK  Renen!

En av våra finaste och främsta satsningar är med talangen och orienteraren Hanna Lundberg, en lokal fantastisk förebild som tillhör den absoluta världseliten. Luleå Hamn har stöttat Hanna och OK Renen långsiktigt och vi är både stolta och glada över att se hennes fantastiska utveckling. 2022 förnyades samarbetet med Hanna!

 

Svenska mästare 2023 Luleå Basket 

Luleå Hamn är mycket stolta över att sponsra Luleå Basket, och en av deras amerikanska basketstjärnor Brooke McCarty Williams, som blev Svenska mästare 2023.

Brooke McCarty Williams
Svenska mästare i basketligan 2023

Vill ni bli sponsrade av oss?

Kul! Vi väljer dels själva ut verksamheter och talanger som vi tror på, och som tror på samma saker som vi. Sponsring sker genom ett mindre antal samarbeten som präglas av långsiktighet. Vi strävar efter att stödja såväl motion och bredd som elit, lag som individ, ung som gammal. Sponsorsamarbeten ska stärka idrott och kultur i kommunen samtidigt som det stärker vårt varumärke. Vi vill vara en pålitlig samarbetspartner även i vårt stöd till föreningslivet. Maila till kommunikation@portlulea.com 

Beskriv kort vilka ni är, vad ni gör och vad för värde er verksamhet eller förening skapar för ett levande och livskraftigt Luleå.

Vi ser över och hanterar vår sponsring två gånger per år. För kommande vintersäsong, maila oss senast 15 maj. För kommande sommarsäsong, senast 15 januari.