Sommar Hamnen 5
Vi söker:

Junior ekonomiassistent till sommarvikariat

Norrbotten växer och är en av de mest spännande platserna i Sverige. Luleå Hamn söker nu en självgående och noggrann junior Ekonomiassistent för sommarvikariat. Vi erbjuder dig fina möjligheter att applicera din kunskap i praktiken!

Sista ansökningsdag är 29 april, men urval och intervjuer kan ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan omgående.

Gå direkt till ansökan

En växande hamn för framtiden

Luleå Hamn är en av Sveriges största transporthamnar och omsätter drygt 8,5 miljoner ton gods varje år. Mellan 2020 och 2030 beräknas dock godshanteringen trefaldigas och antalet anlöpande fartyg mer än fördubblas; allt för att möta industrins hållbara tillväxt i norr.

Bli en av oss

Vår arbetsplats sträcker sig från våra hamnar, kontor och kajer till skärgården och havet. Jobbet vi gör skapar värde för såväl Luleå och Norrbotten som världen bortom horisonten. Det är en spännande tid att jobba för hamnen i Luleå! Just nu formar vi framtidens hamn. Vi växer och utvecklas i en rasande fart och en hållbar riktning, men allting förändras inte. Vi kommer alltid tro på att vara en schysst arbetsgivare och en trygg arbetsplats där vi stöttar varandra i vått och torrt, såväl på land som till sjöss. Bli en av oss och bidra till en livskraftig framtid i Luleå och Norrbotten!

Vad ingår i arbetet?

Som junior ekonomiassistent på Luleå Hamn får du arbeta varierat och självständigt. Inledningsvis introduceras du till dina arbetsuppgifter och lär dig navigera i alla aktuella system. Dina primära arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

  • Kundfakturering
  • Hantering av leverantörsfakturor
  • Posthantering
  • Övrig administration
Vem är du?

Vi tror att du studerar ekonomi på eftergymnasial nivå alternativt är nyexaminerad och intresserad av att använda dina förvärvade kunskaper i praktiskt arbete. För att trivas i rollen tror vi att du gillar att arbeta självständigt och fokuserat.

Du har lätt för att planera och hantera arbetsflöden och ser till att få dina arbetsuppgifter gjorda. Du trivs i sociala arbetsmiljöer och gillar att kommunicera med andra, såväl kollegor som kunder.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och arbete i system såsom Hogia är mycket meriterande.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 29 april men urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan omgående.

Anställningsform: Sommarvikariat (allmän visstidsanställning), 27 juni – 5 augusti
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Enligt överenskommelse
Tillträde: 27 juni

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Ellen Englund ellen.englund@byhart.se eller 079-104 45 65.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till ansökan