Bli en av oss

I Luleå Hamn jobbar ingenjörer och administratörer, projektledare och befälhavare, hamnarbetare och säkerhetssamordnare. För att nämna några av alla viktiga och duktiga yrkesmänniskor. Vår arbetsplats sträcker sig från våra hamnar, kontor och kajer till skärgården och havet. Just nu formar vi framtidens hamn. Vi växer och utvecklas i en rasande fart och en hållbar riktning, men allting förändras inte. Vi kommer alltid tro på att vara en schysst arbetsgivare och en trygg arbetsplats där vi stöttar varandra i vått och torrt, på land som till sjöss. Bli en del av Luleå Hamn och bidra till en livskraftig framtid i norr!

Vill du jobba med oss?

Här hittar du alltid våra lediga tjänster.

Hittar du inte det du söker? Frågor och funderingar kring?

Kontakta oss!

Lediga tjänser:

Inga lediga tjänster?
Gör en spontan ansökan!

Skicka din ansökan till hr@portlulea.com, så finns du i vårt system den dagen vi söker en speciell kompetens och behöver bli fler, duktiga medarbetare.

Medarbetarcitat

Därför ska du jobba för Luleå Hamn

Vi utvecklas! Det händer otroligt mycket just nu! Vi är en hamn och arbetsplats som just nu växer och moderniseras som aldrig förr. Hela verksamheten utvecklas i en hållbar riktning.

Vi ska må bra! Luleå Hamn är en schysst och trygg arbetsgivare. Här stöttar vi varandra i vårt dagliga jobb och sätter vårt välmående och vår säkerhet högst upp på dagordningen.

Vi samarbetar! I nära samarbete med näringslivet, myndigheter, globala kunder, rederier och systerhamnar runt Östersjön, utvecklar vi oss själva, vår hamn och världens sjöfart.

Vi skapar värde! Luleå Hamn är en stolt samhällsbyggare som skapar förutsättningar för en hållbar, regional tillväxt och ett livskraftigt Luleå och Norrbotten.

Medarbetarcitat